Webdesign, Grafisch Design, Visual Content Creation en meer

Onze expertise: Shopify webdesign & webdevelopment
Wat maken wij allemaal? Websites, Webshops, Landingpages, E-mail conceptdesign en automatisation projects, App Design, HTML Design, Visual (User Experience) Design, Affiliate Marketing Design, Video Concept, Drukwerk, Design of external en internal magazine ads & Social Media (Video & Animation) Design en nog veel meer.

THE CREATORS

FISH&GOAT, een klein team die grootse uitingen maakt.Voorheen werkten we jaren lang samen voor grote bedrijven zoals Wehkamp. Hier werkte we zo goed samen dat we besloten om als package deal FISH&GOAT in het diepe te springen om voor nog veel meer toffe merken hun visuele online en offline aanwezigheid te versterken.Onderhand zijn we uitgegroeid tot een Creative Agency in Zwolle en gespecialiseerd in online design.


We staan bekend om onze webdesigns en werken zo in sync dat we zelfs een website of webshop in 1 dag voor je kunnen maken. What?!

 Maar wie zijn FISH&GOAT eigenlijk?

Linda Visser

FISH

Mijn naam is Linda, maar waarom dan FISH? Door mijn achternaam! Eigenlijk noemen ze me 'Fissa', omdat met mij samenwerken altijd een feestje is ♡

Emily Hullegie

GOAT

GOAT...Waarom? Omdat Linda ooit eens een droom over mij had;
Ik wandelde over een weide met een geit aan een riempje! En pareltjes van een bijnamen zoals de geit, the goat, Hullegoat, Hullegeit waren geboren ♡

Services

Webdesign & Development

Identity & Branding.

Print, Digital & Web.

We zijn designers met verstand van development en programmeurs met gevoel voor esthetiek, creatieve strategen en strategische creatieven.

WEBSITE IN 1 DAG

Wij hebben zoveel ervaring met webdesign dat we een website kunnen bouwen in 1 dag! Wil je dat we echt alles voor je uit handen nemen en alles van techniek tot design tot in de pixels voor je regelen? Kies dan voor de DELUXE optie, deze optie kunnen we al in 2 dagen voor je realiseren. Of ga next-level en wil je een website laten maken die geheel tot in detail aan jouw wensen voldoet inclusief uitgebreide app/video/social/podcast/noemhetmaarop intergraties? Niets is te de gek voor ons, neem contact met ons op en op basis van je wensen maken we vrijblijvend een offerte inclusief een passende timeline.

1 van 4